Naschoolse activiteiten

eye_banner
Naschoolse activiteiten

Verlengde schooldag
Wij vinden het belangrijk dat de kinderen zich zo breed mogelijk ontwikkelen. Dit betekent dat er na schooltijd activiteiten zijn voor de kinderen van de groepen 1 tot en met 8, bijvoorbeeld kook-, techniek- en sportcursussen.

Voor deze activiteiten kunnen de kinderen zich – met toestemming van de ouders – gratis inschrijven. De activiteiten duren ongeveer tien weken en tijdens de laatste les worden de ouders/verzorgers meestal uitgenodigd om te komen kijken. Als de kinderen zich voor een activiteit inschrijven is het ook de bedoeling dat ze alle lessen volgen. De cursussen vinden op school of op een andere, dichtstbijzijnde locatie plaats. De lessen worden door vakdocenten gegeven.

SCOOL & COOL
Schoolsport Club Onderwijs & Omgeving Laak (SCOOL) is een schoolsportvereniging in stadsdeel Laak. Cultuur Onderwijs & Omgeving Laak (COOL) is een cultuurclub in stadsdeel Laak. SCOOL & COOL is een samenwerkingsverband van acht scholen en een groot aantal sportaanbieders en -verenigingen. Sinds schooljaar 2006-2007 wordt door SCOOL & COOL aan de leerlingen van acht scholen in de wijk een groot aantal sport- en cultuurlessen aangeboden. Voor SCOOL betalen de kinderen één keer per jaar een bijdrage van € 5,-. Deze krijgen de kinderen terug als ze alle keren geweest zijn.