Naschoolse activiteiten

Naschools aanbod

Omdat wij kinderen ook in hun vrije tijd willen uitdagen om te leren en ontwikkelen, organiseren wij na schooltijd activiteiten, zoals techniek-, dans- en sportcursussen.

  • De cursussen vinden op school of op een andere, dichtstbijzijnde locatie plaats. We maken hiervoor gebruik van de sportvelden, ruimtes en gymzalen in, achter en rondom onze school.
  • De lessen worden door vakdocenten gegeven.
  • De activiteiten duren ongeveer tien weken en tijdens de laatste les worden de ouders/verzorgers meestal uitgenodigd om te komen kijken.
  • Voor deze activiteiten kunnen de kinderen zich – met toestemming van de ouders – gratis inschrijven.
  • Als de kinderen zich voor een activiteit inschrijven is het ook de bedoeling dat ze alle lessen volgen.

Voor sommige activiteiten betalen kinderen één keer per jaar een bijdrage van € 5,-. Deze krijgen de kinderen terug als ze alle keren geweest zijn.

SCOOL & COOL

Schoolsport Club Onderwijs & Omgeving Laak (SCOOL) is een schoolsportvereniging in stadsdeel Laak. Cultuur Onderwijs & Omgeving Laak (COOL) is een cultuurclub in stadsdeel Laak. In SCOOL & COOL werken acht scholen en een groot aantal sportaanbieders en –verenigingen samen. Sinds schooljaar 2006-2007 bieden SCOOL en COOL de sport- en cultuurlessen aan. Klik hier voor meer informatie.