Ouderactiviteiten

Samen met ouders zorgen wij voor een veilige, gezellige school waar kinderen en ouders met plezier naar toe komen om te leren.

Een goede communicatie tussen ouders en school is daarbij zeer belangrijk. Wij praten graag met ouders over wat hun kind en ons onderwijs nodig heeft. Door een grote ouderbetrokkenheid ontwikkelen kinderen zich beter.

De relatie tussen ouders en ons team versterken we door hier vanaf de peutertijd al veel aandacht aan te besteden via ouderbijeenkomsten, creatieve activiteiten, inloopuren, hulpouders, ouderavonden en oudercursussen. Voor het delen van schoolinformatie gebruiken wij de ouderapp ‘Mijn Schoolinfo’. Via deze app kunnen ouders alle informatie snel terugvinden op hun telefoon of PC.

Ouders zijn bij ons altijd welkom voor een luisterend oor en/of hulp bij activiteiten. Wanneer dat wenselijk is, leggen wij, met behulp van onze maatschappelijk werker, contact met hulpverleners. Ook wordt er bij ons op school taalles gegeven voor anderstalige ouders.

Wij organiseren regelmatig bijeenkomsten met en voor ouders. Bent u benieuwd? Houd dan Mijn Schoolinfo en onze facebookpagina en/of onze instagram in de gaten voor actuele berichten!